1:1 Transformatietraject De natuurlijke leider in jou

Leven vanuit je hart, vanuit je vrouw zijn, vanuit jouw basis en oerkracht, diep verbonden met de wijsheid in jou. Dat is wat je wilt!

Je voelt het verlangen:

Om meer impact te maken, je eigen ruimte echt te claimen en jezelf in de wereld te zetten voor wie je bent. Om te leven vanuit je ongelofelijk grote mooie liefdevolle hart en de kracht die je in je hebt.

 

Maar je wilt niet harder werken, je wilt juist meer rust ervaren., Zachter én krachtiger in het leven staan. Eigenlijk wil je een leven waarin het simpel, helder en vooral eenvoudig is. En weet je.. Dat is het ook.

Wat voor jou een utopie lijkt, is eigenlijk je geboorterecht.
Hoe je zachtheid en kracht combineert daar ben je alleen nog niet achter….

Ergens diep van binnen weet je het wel. Alleen het lukt je niet om erbij te komen en uit te vinden wat nou voor jou werkt. Omdat je steeds trapt in dezelfde valkuilen. Die valkuilen van gewoontes,  gedachten en overtuigingen die erin geslopen zijn en er nooit meer uit gaan, denk je….

 

Die gedachten en overtuigingen dat je niet goed genoeg doet, niet genoeg bent, niet voldoende toevoegt, niet goed zorgt, te weinig weet, egoïstisch bent of veel te groots bent en anderen jouw niet aankunnen als je jezelf helemaal zou laten zien….

 

Het zijn die gedachten die je afhouden van wat er voor jou werkelijk toe doet en wat jij te brengen hebt….  Die gedachten die je dus ook afhouden van jouw unieke leiderschap. In loondienst of van jouw eigen bedrijf. 

 

Leiderschap heeft alles te maken met jouw innerlijke houding, wat je gelooft, jouw vertrouwen en jouw basis. 

Met het 1:1 transformatietraject “De Natuurlijke leider in jou” help ik jou om jezelf opnieuw te ontmoeten en het contact met jezelf, je lichaam, je innerlijke stem, de natuur en jouw natuur te herstellen. 

Ik zet alles in om eruit te halen wat er al zit. Ik los het niet voor je op, dat doe je zelf.  Jij hebt alles al in je, je bent al heel, alleen ben je daarin stukken van jezelf kwijtgeraakt.

Samen komen we tot jouw kern zodat je meer vanuit overgave, innerlijke rust, vertrouwen en autonomie, jouw natuurlijke Kern kan leven en jouw leiderschap, kwaliteiten en gaven op jouw unieke manier in kan zetten.

na het traject:

 • Ben je meer in het hier en nu

 • Claim je je eigen ruimte

 • Ervaar je meer innerlijke rust

 • Ervaar je meer keuzevrijheid

 • Ervaar je meer verbinding met jezelf en de ander

 • Ervaar je meer vervulling in de relaties die je hebt

 • Ervaar je meer speelruimte

 • Zorg je goed voor jezelf

 • Kan je je gevoelens beter plaatsen

 • Spreek je je uit voor jouw gevoelens en gedachten

 • En last but not least: Kom je beter tot je recht in jouw rol als vrouwelijke leider

In een transformatietraject van 6 of 9 maanden werken we samen aan bewustwording, zingeving, onbewuste patronen, focus, innerlijke rust, integratie en beweging. Een traject is altijd afgestemd op jouw wensen. Naast persoonlijk contact heb je toegang tot mijn platform met meditaties, visualisaties, lichaamsgerichte oefeningen, informatie en podcasts.

Ben jij er klaar voor? Je bent welkom!

Wat anderen zeggen