1:1 Transformatietraject De natuurlijke leider in jou

Een leven vanuit je hart, vanuit een eigen stabiele basis. In verbinding met jezelf en handelen vanuit innerlijke rust. Voor jezelf en je bedrijf. Waarin jullie samen kunnen groeien en impact gaan maken! Dat is wat je wilt. 

Je bent op zoek naar energie, doen waar je hart van aangaat én je wilt impact maken met je bedrijf en jouw  leiderschap pakken.  Je ervaart echter regelmatig onrust en vraagt je ook af of dit het nou wel is. Je voelt je niet lekker in je vel en je energie is regelmatig op, terwijl dat je zo graag wilt. Je hebt het idee dat je veel meer kunt, maar dat het er maar niet uit wil komen. 

 

Je herkent je in het volgende:

 • Je moet veel van jezelf
 • Je zorgt voor anderen, zodat zij het goed hebben. Zelf kom je op de laatste plek
 • Je hebt weinig tijd voor je gezin, je hobby’s of hetgeen jij belangrijk vindt
 • Je voelt je regelmatig leeg, futloos en hebt weinig energie
 • Je haalt weinig voldoening meer uit de dingen die je doet
 • Je wilt vooruit, maar je hebt geen idee hoe je dat zou kunnen doen
 • Je hebt veel meer in je dan dat er nu uitkomt
 

Je weet wat je zou kunnen doen om meer rust te ervaren en de dingen te doen die jou voldoening geven. Het daadwerkelijk doen, is een ander verhaal.  Je wilt juist niet nog meer doen, je doet al zoveel. Het leven neemt je al telkens mee in de actie. Echt keuzes maken voor jezelf lukt je niet. En je weet ook niet welke keuzes je nu zou moeten maken. 

 

Je zou graag meer rust willen, luisteren naar je gevoel, overvloed en minder hard zijn voor jezelf. Juist datgene wat je als vrouw bij je draagt, alleen voor jezelf lukt het je niet. Terwijl dat het voor jou en jouw leiderschap juist essentieel is om zacht én krachtig in het leven te kunnen staan. 

 

Waarin het leven  simpel, helder en vooral eenvoudig kan zijn.

En weet je….Dat is het ook. 

Wat voor jou een utopie lijkt, is eigenlijk je geboorterecht.

Het is je geboorte- en bestaansrecht om te kunnen genieten van het leven en datgene te doen wat je gelukkig maakt en voldoening geeft. Ergens ben je stukken van jezelf kwijtgeraakt, maar je bent niet kapot, je bent al heel !

Als systemisch life coach en procesbegeleider help ik jou om uit je eigen  ‘kooi’ te stappen en ruimte te maken voor jouw natuurlijk ritme, zodat je volgens jouw voorwaarden je leven met plezier en meer voldoening kunt leven.

 

In mijn trajecten werken we aan een lichter leven door afscheid te nemen van de ballast die je continu met je meedraagt, in alles wat je doet.

 

Hoe de wereld er voor jou uitziet, heeft alles te maken met jouw innerlijke houding, wat je gelooft, jouw vertrouwen en jouw basis. 

 

Ben jij eraan toe om vanaf nu jouw nieuwe verhaal te schrijven?

In het 1:1 transformatietraject “De Natuurlijke leider in jou” help ik jou om jezelf opnieuw te ontmoeten en het contact met jezelf, je lichaam en jouw natuur te herstellen. Samen komen we tot jouw kern, zodat je vanuit innerlijke rust, vertrouwen en autonome jouw rol als leider echt kunt pakken. 

 

De resultaten van het transformatietraject:

 • Je ervaart blijvende innerlijk rust in je hoofd en in je lichaam
 • Je ervaart keuzevrijheid
 • Je stem je keuzes af op wat belangrijk voor jou is

 • Je luistert naar de signalen van je lichaam

 • Je kunt je gevoelens beter plaatsen
 • Je kent je eigen verhaal en accepteert jezelf voor wie je bent

 • Je ervaart meer energie en speelruimte, zodat je je eigen passie en vuur weer de ruimte kunt geven

 • Je ervaart meer vervulling in de relaties die je hebt, met je partner, je gezin en vrienden

 • Je hebt tools om telkens in verbinding te kunnen zijn met jezelf
 • Je kent je eigen natuurlijke ritme en handelt daarnaar
 • Je komt tot recht in jouw eigen leiderschap

 

Ben jij er klaar voor? Je bent van harte  welkom!

Wat anderen zeggen

Praktische informatie:

Een transformatietraject bestaat uit 8 sessies van 1 uur met een doorlooptijd van ca. 4 maanden. We zien elkaar live of online. Een combinatie is ook mogelijk. 

 

Een super mooi traject om in jouw rol als vrouwelijk leider te stappen!

Werkgevers hebben veelal een budget voor persoonlijke ontwikkeling.  Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Ik coach systemisch en energetisch vanuit een rijkelijk gevulde rugzak met (familie) opstellingen, IoPT/IZR, innerlijk kindwerk, meditatie(s), lichaamswerk en de wijsheid van de natuur. Mijn werkwijze is uniek en diepgaand. 

Een traject start met een gratis online kennismakingsgesprek. Veelal kunnen we binnen korte tijd starten met het traject.