Business coaching

de natuurlijke leider in jou

Groepen en individuen, medewerkers en managers, denkers en doeners, allemaal hebben ze één ding gemeen. Ze willen werken in, bij en/of aan een bedrijf waar ze zich fijn bij voelen, iets kunnen toevoegen en met een goed gevoel naar huis gaan. Bij lang niet elk bedrijf is dit aan de orde van de dag, omdat het in het bedrijf niet lekker loopt of onderling tussen medewerkers en teams niet.

Business coaching richt zich op meerdere doeleinden, echter het hogere doel is altijd de groei van de persoon in de organisatie.

mogelijkheden zijn:

  • samenwerking in teams / organisatie
  • individuele coaching voor ondernemers en/of professionals
  • persoonlijk leiderschap
  • op elkaar afgestemde doelen

Daar elke organisatie anders is en de behoefte verschillend is, gaan we samen in gesprek over wat de wensen zijn. Met mijn jarenlange ervaring in verandermanagement en samenwerking met verschillende partijen bieden we een passende oplossing.

voorbeelden van resulaten:

  • nemen medewerkers verantwoordelijkheid voor hun taak
  • worden zaken onderling uitgesproken
  • staat er een zelfstandig team in plaats van een groep individuen
  • zijn medewerkers gegroeid in bewustwording en hun bijdrage aan het bedrijf
  • ervaart men meer rust
  • worden doelen en resultaten gemakkelijker behaald

You can’t change what’s going on around you until you start changing what’s going on within you.

Je bent je bedrijf vol enthousiasme gestart met een ideaal wat je voor ogen had. Aan het begin kon je energie niet op, je ervaarde een vrijheid in alle keuzes die je had, zowel zakelijk als privé. Daar was je ooit blij mee. Echter begint het te knagen. Je bent druk en vraagt je wel eens af waarvoor je het eigenlijk doet. Je mist zelf de zingeving die je ooit had. Je bedrijf ontwikkelt zich niet, niet snel genoeg of juist zo snel dat je het niet bij kan houden.

Je mist zelf de rust om stil te staan waar dat onrustige gevoel vandaan komt. Alle ontwikkelingen in je bedrijf komen uiteindelijk terug bij jou als ondernemer. Samen onderzoeken we naar wat jij wilt als ondernemer, waar sta jij voor op dit moment, wat vindt jij belangrijk en hoe kan je dit inbrengen in je onderneming? We staan stil bij jou als persoon.

Je krijgt inzicht in jouw wensen en waarvoor je het doet. Je ervaart rust in het ondernemen. Je bent in verbinding met jezelf. Je hebt weer creativiteit en hebt je persoonlijke doelen scherp.

In dit traject komt niet alleen coaching aan bod, we maken gebruik van familieopstellingen én een organisatie opstelling. Je krijgt hiermee diepgaande inzichten op persoonlijk vlak als ook in jouw onderneming.

Klik hier om contact op te nemen voor de mogelijkheden.