Heling van de voorouderlijn

Jij, in wie je nu bent als zoon of dochter van je vader en moeder, draagt een hele geschiedenis met zich mee. Of je nou contact hebt met je ouders, je ouders wel of niet kent, automatisch heb je dit vanuit je lijn meegekregen.

 

Onze voorouders hebben veel gezien en meegemaakt. Denk hierbij aan oorlog, macht, onderdrukking, misbruik, vroegkinderlijke trauma’s. Daardoor zijn verwondingen ontstaan, die vaak diep weggestopt is en waar niet over gesproken is, omdat daar geen ruimte voor was. Voor hen was het overleven, met alles wat daarbij hoorde. Waar deze wonden niet geheeld zijn, worden deze in de lijn overgedragen, wat er voor zorgt dat je energetisch bent verbonden aan deze wonden.

 

De heling van de voorouderlijn is een krachtig ritueel waarin, in opstellingsvorm, de levens- en energetische verbinding geheeld wordt.  In dit ritueel ontmoeten we vier generaties, je overgrootouder, grootouder, ouder en jij als zoon of dochter in jouw voorouderlijn.  De verbinding tussen elke generatie wordt gezuiverd, ontward en bekrachtigd vanuit de vader- of moederlijn. De man wordt meer man, de vrouw wordt meer vrouw.

 

Met heling ontstaat acceptatie, compassie en bekrachtiging van de man of vrouw die je bent vanuit jouw voorouderlijn. Beide helingen zijn zowel voor mannen als voor vrouwen een prachtig ritueel om de verbinding met de lijn te zuiveren en te helen. 

Door de lijnen achter ons te helen, wordt ook de lijn naar voren, richting onze kinderen geopend.

 

Heling van de vaderlijn

De mannelijke energie staat onder andere voor daadkracht, vrijheid, grenzen stellen, actie, stabiliteit, geven en succes. De mannelijke energie is vooral naar buiten gericht. Nodig om jezelf in de wereld te zetten, je uit te spreken, te gaan staan voor wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt. In dit ritueel herstellen we de levenskracht die we vanuit de vaderlijn ontvangen, waardoor we de mannelijke energie ten volle mogen leven.

 

Heling van de moederlijn

De vrouwelijke energie staat voor zachtheid, warmte, gevoel, intuïtie, speelsheid, sensualiteit, overgave en kunnen ontvangen. De vrouwelijke energie is vooral naar binnen gericht. Nodig om te kunnen reflecteren en gebruik te kunnen maken van je intuïtie, alvorens naar weer naar buiten te keren. In dit ritueel herstellen we de levenskracht die we vanuit de moederlijn ontvangen, waardoor de vrouwelijke energie volledig mag gaan stromen.

 

Je bent welkom voor de heling van jouw voorouderlijn of als representant.

 

Data:

Donderdag 29 september 2022 13.00-17.00 uur – Heling van de vaderlijn

Woensdag 19 oktober 2022 09.00-13.00 uur – Heling van de moederlijn 

 

Voel je een ‘Ja’ voor de heling van jouw voorouderlijn? Meld je hier  aan onder vermelding van de gewenste datum en je deelname. Hierna hebben we een kort kennismakingsgesprek.

 

Een opstelling is geen vervanging voor een arts, medicatie of andere (psychische) zorg. Raadpleeg bij psychische klachten altijd een arts / therapeut.

Wat anderen zeggen