Individuele coaching

de natuurlijke leider in jou

Je lijf voelt niet goed maar je weet niet precies waardoor het komt. Je bent prikkelbaar, slaapt slecht maar gaat gewoon door. Je hebt het gevoel dat je volledig wordt geleefd in plaats van écht leeft. Of je wilt nu eindelijk die stap nemen maar staat volledig op de rem. Je voelt het wel maar iets houdt je tegen… Als je één van de signalen herkent, lees dan snel verder

Leven vanuit je hart. Dat verlangen hebben we allemaal. Leven vanuit je gevoel en minder vanuit je hoofd. Je krachtig en gelukkig voelen, meer rust ervaren en zachter in het leven staan. Eigenlijk een leven waarin alles simpel en helder is. En weet je.. dat is het ook. Vanuit de kern. Wat voor jou een utopie lijkt, is eigenlijk je geboorterecht. En toch trappen we steeds in de valkuil. Die valkuil van gewoontes en gedachtes die erin sluipen en er nooit meer uit gaan. 

Met “de natuurlijke leider in jou” help ik jou om je innerlijke rust te vinden. Om te durven vertrouwen op je autonome zelf. Op weg naar een lichter leven werken we samen aan bewustwording, zingeving, focus, beweging, patronen en belemmerende overtuigingen. Waarom doe je de dingen die je doet? Met behulp van systemisch werk, waaronder familieopstellingen, brengen we het onbewuste in beeld. Hierdoor kunnen verhelderende en bevrijdende inzichten ontstaan over levensvragen, terugkerende blokkades en (on)bewuste patronen. 

 

Ik help je om in contact te komen met jezelf en met je lichaam. Te luisteren naar de oorsprong van je onrust. Ik los het niet voor je op, dat doe je zelf. Ik help je alleen eruit te halen wat er al zit. Samen komen we tot de kern zodat je meer vanuit rust, zachtheid en natuurlijke kracht kan leven.

na het traject:

  • herken je de signalen van je lijf
  • ervaar je innerlijke rust
  • handel je vanuit je natuurlijke kracht
  • spreek je je uit en stel je grenzen
  • maak je keuzes voor jezelf
  • zorg je goed voor jezelf
  • sta je vrijer in het leven

Een intens traject waarin we met elkaar aan de slag gaan. In de basis starten we met 5 gesprekken van ca. 1,5 uur in mijn praktijk in Breda. En die basis begint altijd met een intake gesprek, live of online. Voelen we allebei een klik, dan gaan we verder. Elk traject is maatwerk, gebaseerd op jouw behoeftes. 

Voelt dit goed voor jou? Je bent welkom. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ik ben een andere jij

Kijken

Zien

Horen

Verwonderd

Geïnspireerd

Gefrustreerd

Geïrriteerd

Raken

Van wat ik zie in jou

In wat je doet

Of laat zien​

Terug naar mij

De spiegel

Die je geeft

Laat zien

Wat geraakt wordt

In mij

Wat nog leeft

Oordeelt en blokkeert

Om verder te gaan

Het hoort erbij

Voor nu

Voor mij

In mijn groei

Dankbaar dat je mijn spiegel bent

Jij bent een andere ik

Wat anderen zeggen