Individuele coaching

de natuurlijke leider in jou

Je wilt nu eindelijk die stap nemen en je verlangens waar maken, alleen je staat volledig op de rem. 

Je hebt het gevoel dat je volledig wordt geleefd in plaats van écht leeft. Of je lijf voelt niet goed maar je weet niet precies waardoor het komt. Je voelt dat je vooruit wilt, maar iets houdt je tegen… 

Leven vanuit je hart. Dat verlangen hebben we allemaal. Leven vanuit je gevoel en minder vanuit je hoofd. Je krachtig en gelukkig voelen, meer rust ervaren en zachter in het leven staan. Eigenlijk een leven waarin alles simpel en helder is. En weet je.. dat is het ook. Vanuit de kern. Wat voor jou een utopie lijkt, is eigenlijk je geboorterecht. En toch trappen we steeds in de valkuil. Die valkuil van gewoontes en gedachtes die erin sluipen en er nooit meer uit gaan. Denk je….

Met “de Natuurlijke leider in jou” help ik jou om meer innerlijke rust te vinden. Om te durven vertrouwen op je autonome zelf. Op weg naar een lichter leven waarin het moeiteloos lijkt te gaan. We werken  samen aan bewustwording, zingeving, focus, beweging, patronen en belemmerende overtuigingen. Waarom doe je eigenlijk de dingen die je doet? 

 

Met behulp van systemisch werk, waaronder (familie)opstellingen, brengen we het onbewuste in beeld. Hierdoor kunnen verhelderende en bevrijdende inzichten ontstaan over levensvragen, terugkerende blokkades en (on)bewuste patronen, die je tegenhouden van het leven van jouw verlangens vanuit je hart. 

Ik help je om in contact te komen met jezelf en met je lichaam. Te luisteren naar de oorsprong van je onrust. Ik los het niet voor je op, dat doe je zelf. Jij hebt namelijk alles al in je, je bent al heel, alleen ben je daarin stukken van jezelf kwijtgeraakt. Ik help je alleen eruit te halen wat er al zit. Samen komen we tot de kern zodat je meer vanuit rust, compassie en jouw natuur kan leven.

na het traject:

  • handel je vanuit je natuurlijk zijn en vanuit wat jij wilt in jouw leven
  • stel je grenzen en zeg je vaker NEE
  • vertrouw je meer op jezelf
  • herken je de signalen van je lijf die je helpen bij het maken van keuzes
  • ervaar je meer innerlijke rust
  • maak je dé keuzes die goed voor jou zijn
  • zorg je goed voor jezelf
  • sta je vrijer in het leven

Een intens traject waarin we met elkaar aan de slag gaan. Elk traject is maatwerk, gebaseerd op jouw wensen en verlangens. We starten met een intake gesprek, live of online. Voelen we allebei een klik, dan gaan we verder. De gesprekken vinden plaats in Breda. 

Ben jij er klaar voor? Je bent welkom! Maak hier een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ik ben een andere jij

Kijken

Zien

Horen

Verwonderd

Geïnspireerd

Gefrustreerd

Geïrriteerd

Raken

Van wat ik zie in jou

In wat je doet

Of laat zien​

Terug naar mij

De spiegel

Die je geeft

Laat zien

Wat geraakt wordt

In mij

Wat nog leeft

Oordeelt en blokkeert

Om verder te gaan

Het hoort erbij

Voor nu

Voor mij

In mijn groei

Dankbaar dat je mijn spiegel bent

Jij bent een andere ik

Wat anderen zeggen