Terug naar je kern sessie

 

Je loopt met een probleem waar je zelf niet aan uitkomt. Wie je het ook vraagt, voor jou klopt het antwoord niet. Je hebt al meerdere dingen gedaan, maar blijft tegen dezelfde issues aanlopen die telkens terug lijken te komen. Het probleem houdt je af van het hetgeen je ten diepste wenst.  

 

Bewust weet je wellicht wel wat het probleem is. Onbewust wordt je echter gedreven door al hetgeen je eerder in je leven meegekregen hebt. 

 

Dat kan een traumatische ervaring zijn, het kan ook iets zijn wat al geruime tijd in jouw familiesysteem aanwezig is.

Dat krijg je als ook kind automatisch mee. Jij bent degene die jouw leven leeft en meemaakt, jouw verhaal is jouw verhaal. 

 

Wat het ook, het belemmert jou in wat jij ten diepste wenst.

Zolang je jouw onbewuste strategieën niet in beeld hebt, blijf je dezelfde acties ondernemen met dezelfde uitkomsten als gevolg. 

 

In de Terug naar je Kern sessie onderzoeken wij jouw verlangen op het onbewuste niveau.  

 

Waarom werken we op deze manier?

 

Wat je in je hoofd lijkt te weten, is niet het hele verhaal. Op onbewust niveau neem je altijd je eigen en familiesysteem mee in alles wat je doet. Je bent nou eenmaal onderdeel van een systeem, daar kom je niet onderuit. Die gevoelens en dynamieken liggen opgeslagen in je lichaam. Je kunt de onderliggende dynamieken ontdekken, diegene die je vandaag de dag tegenkomt in jouw eigen gedrag. Dat gedrag wordt dus niet alleen bewust maar ook onbewust aangestuurd. In relaties, in je gezin, in je baan of in je bedrijf, bij alles wat je doet. Het verleden kun je helaas niet veranderen, wel hoe je ermee omgaat. Het goede nieuws is dat je jouw interne dynamiek zichtbaar kan krijgen, waardoor je bewust andere keuzes kunt maken.

 

This could be the beginning of something big. And we have just taken the first step. 

 

In deze sessie lees ik het proces wat zich ontvouwt aan de hand van jouw verlangen.

We werken systemisch met Interactieve ZelfResonantie, heling van de voorouderlijn of een familieopstelling. Voor de sessie stemmen we dit af.

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zo leren we elkaar vast kennen. Als het voor beide goed voelt, geven we een ‘Ja’ op onze samenwerking.

 

Ik ontmoet je graag!

 

Je betaalt voor deze sessie € 144,00 incl. BTW.

Duur sessie: 90 minuten

Locatie: Breda of online

 

 

Heb je behoefte aan lange termijn begeleiding? Kijk dan bij mijn 1:1 Transformatietraject