Over Heleen

Als vadersdochter nam ik uit mijn gezin van herkomst vooral de principes van presteren, doorgaan, hard werken en mezelf bewijzen mee. Over gevoelens werd niet gepraat. 

 

Tijdens mijn jaren in loondienst was ik continu op zoek naar goedkeuring en nieuwe avonturen aangaan, om maar te voldoen aan het plaatje wat ik voor mezelf had bedacht. Ik wilde meer, groeien en mezelf continu verbeteren. Ik realiseerde me niet dat ik allang iets was .

Toen ik alles wat ik had uitgedacht eenmaal had – een gezin, een carrière en allerlei materielë zaken – kwam ik erachter dat ik niet gelukkig was. Ik werkte hard, hield alles onder controle en was een echte perfectionist. Van binnen voelde ik me leeg en futloos. Ik was vooral bezig iets zijn in een wereld die niet meer bij me paste. 

 

De plek, die ik ooit als kind had ingenomen, paste me niet meer. Mijn gevoelens en alles wat ik had meegemaakt lagen diep verscholen in mij.  

 

Toen ik ziek werd en mijn lijf niet meer kon, werd ik stilgezet. Ik begon met de verwerking van oude emoties en de, in mijn jeugd, opgelopen emotionele blauwe plekken. Van het ene rolde ik als vanzelf in het volgende.

 

Achter het harde pantser kwam ik tevoorschijn. Zo ontdekte ik onder andere mijn heldervoelend en helderhorendheid, wat ik nu regelmatig inzet in mijn begeleiding. Wat voorheen een ‘last’ was, is nu mijn kracht geworden. 

Gaandeweg ontdekte ik de wijsheid van mijn lichaam, mijn drijfveren, mijn gevoel, mijn passies en de innerlijke rust. Mijn natuurlijke ritme deed zijn intrede, wat ik nu als vanzelf volg. 

 

Alles wat ik nu, met de opgedane kennis via opleiding en eigen ervaring, inzet om jou te begeleiden naar meer vitaliteit en veerkracht, innerlijke rust en jouw natuurlijke ritme.  Ik bied jou een stevige bedding om naast je te staan in het vinden van jouw antwoorden.

 

Daar waar je hoofd, je hart, je intuïtie en je lijf mogen samenkomen, is er een diepe verankering te vinden voor jou als mens. 

 

Ga je mee op ontdekkingsreis naar jouw zachte kracht?