Over mij

Ik doe wat ik het liefste doe: mensen begeleiden in het vinden van hun eigen kracht. Met zachtheid en op zoek naar het portie moed en lef wat iedereen in zich heeft. 

 

Als kind vond ik het al heerlijk om mensen te helpen. Ik vond mensen mateloos interessant. Ik startte bij een bank, daar hielp ik mensen met waar ze blij van werden. Geld. Pas veel later ontdekte ik dat rijkdom niet in materiaal, maar diep van binnen in ieder mens te vinden is.

 

Dat goud en die innerlijke kracht haal ik graag met je naar boven. 

 

In mijn loondienst tijd verwarde ik kracht met presteren, doorgaan en vooral niet heel moeilijk doen. Ik had een plan en daar deed ik alles voor om dat te behalen. Groeien en continu verbeteren. Ik realiseerde me niet dat ik allang iets was. Ik hield het een tijd vol, totdat mijn lijf zei dat het genoeg was.

 

Van Corporate meisje naar begeleider in vrouwelijke kracht

 

Ik verliet het corporate leven en ging op zoek naar mezelf. Ik leerde via lichaamsgerichte trainingen, familie en interpersoonlijke opstellingen, aanraking en vele vormen van dans, yoga en bewustzijnsontwikkeling mezelf kennen.  

 

Tegelijkertijd ontdekte ik mijn heldervoelen en helderweten, wat ik nu met veel plezier inzet tijdens mijn begeleiding.

Het loslaten ging me steeds beter af. De controle ging eraf, de overgave aan het leven kwam. De grootste eye-opener:

 

Het leven zal altijd bewegen, verandering is er altijd. Hoe meer je loslaat, hoe makkelijker het gaat. 

 

Ik vond mijn plek in de native tradities met ceremonies, rituelen, zweethutten, de helende kracht van planten, de natuur en spirits. Daarin maakte ik vele innerlijke en uiterlijke reizen. Op vision quest kreeg ik een visioen wat ik stapsgewijs de wereld in breng. 

 

De zachte vrouwelijke kracht terugbrengen, omdat vrouwen worden geboren door vrouwen. 

 

Als vrouwen hun plek innemen als vrouw, kunnen mannen dat ook doen. Met hun vrouwelijke en mannelijke energie verbonden in zichzelf, stevig staand en daardoor verbonden met elkaar. 

 

We doen het samen. Ik geloof heilig in de kracht van cirkels, rituelen, ceremonies, innerlijk werk, het leven vieren, bewustzijn, oude tradities, de natuur en innerlijke wijsheid. 

 

Daar waar je hoofd, je hart, je intuïtie en je lijf mogen samenkomen, is er een diepe verankering te vinden voor jou als mens. 

 

Ga je mee op ontdekkingsreis naar jouw zachte kracht?